четвер, 16 жовтня 2008 15:44

Ющенко поговорив про футбол з главою Бюро нацбезпеки Польщі

Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з керівником Бюро національної безпеки Республіки Польщі.

Про це повідомили у прес-службі Глави держави.

Співрозмовники обговорили широке коло питань двосторонньої співпраці України та Польщі, зокрема, розвиток політичного діалогу, співпрацю у сфері проведення Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 та питання енергетичної безпеки.

Глава держави також висловив сподівання, що контакти між секретарями Рад безпеки двох країн та співпраця між апаратами цих важливих органів сприятимуть розвитку всебічного співробітництва між Україною і Польщею.

При обговоренні питань трансграничної співпраці Віктор Ющенко наголосив на важливості якомога швидшої ратифікації Угоди про правила місцевого прикордонного руху між Україною і Польщею.

У контексті обговорення питання про європейську і євроатлантичну інтеграцію України Глава держави ще раз підтвердив незмінність зовнішньополітичного курсу нашої держави і подякував польській стороні за активну підтримку європейських і євроатлантичних прагнень нашої держави.

Окремою темою розмови став російсько-грузинський конфлікт і його наслідки для регіональної безпеки, оцінка цієї ситуації керівництвом Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко поговорив про футбол з главою Бюро нацбезпеки Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути