Ексклюзиви
четвер, 06 листопада 2008 09:06

Ющенко подякував МВФ за гроші

Президент Віктор Ющенко вважає, що надання Україні кредиту Міжнародним валютним фондом є сигналом для світової спільноти про підвищення рейтингу довіри до нашої країни.

Про це йдеться у його заяві, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Це рішення є сигналом для світової спільноти про підвищення рейтингу довіри до нашої країни. Допомога з боку МВФ дозволить впевненіше почувати себе діловим колам і в першу чергу фінансовому сектору. Національна економіка отримає потужний ресурс для розвитку її пріоритетних напрямів, гарантування ліквідності банківської системи", - заявив Президент.

Також він додав, що "проведення рішучої економічної та фінансової політики дозволить нам не тільки протистояти світовій кризі, але й вийти з неї сильнішими і згуртованішими".

"Потрібні масштабні структурні реформи. На це я націлюю керівництво уряду і Національного банку України", - сказав Ющенко. Також він висловив вдячність Директору-розпоряднику МВФ Домініку Строс-Кану, менеджерам і експертам фонду "за підтримку наших дій і планів щодо забезпечення стабільної роботи економіки та фінансової системи держави".

"Реалізація антикризових заходів перебуватиме під моїм постійним контролем", - заявив Президент.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко подякував МВФ за гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути