четвер, 30 липня 2009 10:12

Ющенко підчистить ряди губернаторів -Томенко

Ющенко підчистить ряди губернаторів -Томенко

Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко прогнозує, що найближчим часом відбудеться звільнення низки голів обласних держадміністрацій.

"Електоральна боротьба за проєвропейського виборця по лінії Тимошенко-Яценюк після заяви на Говерлі діючого глави держави, змінилася боротьбою Яценюка і Ющенка за адмінресурс", - цитує віце-спікера його прес-служба.

За його словами, Президент Віктор Ющенко завжди спирався на районні і обласні адміністрації, і коли він говорив, що не ухвалив остаточного рішення щодо походу на вибори, багато хто з них переорієнтовувався на Яценюка. Зараз, додав Томенко, думки розділилися. "У зв"язку з цим я прогнозую, що найближчим часом звільнять деяких глав обласних держадміністрацій, які дуже підтримували екс-главу Секретаріату Президента Віктора Балогу або які почали агітацію за кандидата Яценюка", - сказав він.

За словами Томенкоа, пврем"єр-міністр Юлія Тимошенко і лідер Партії регіонів Віктор Янукович мають вплив тільки на місцеве самоврядування, але найбільша влада в областях - обласні адміністрації, які контролюють СБУ, прокуратуру і решту силових структур. "Тому інтрига літнього політичного етапу - Яценюк і Ющенко", - додав він.

Нагадаємо, вибори Президента України відбудуться 17 січня 2010 року, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко підчистить ряди губернаторів -Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути