субота, 01 травня 2021 05:45

Ющенка отруїли росіяни - Європарламент

Ющенка отруїли росіяни - Європарламент
Визнали, що Ющенка отруїли росіяни. Фото: Обозреватель

У резолюції Європейського парламенту, яка була прийнята на випадок вторгнення Росії, йдеться про те, що отруєння колишнього президента України Віктора Ющенка є справою рук російських спецслужб.

Питання отруєння не тільки Ющенко, але і інших опонентів російського президента Володимира Путіна є сигналом для останнього, пояснив євродепутат Пятрас Ауштрявічюс в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

"Росія використовує отруєння своїх опонентів. Це роблять інституції, які безпосередньо пов'язані з Кремлем. Серед постраждалих не тільки сім'я Скрипалів. Перелік дуже довгий", - сказав політик.

За словами євродепутата, таким чином Європа посилає сигнал Путіну: ми знаємо, що ви робите і якщо будете продовжувати, то заплатите високу ціну.

У документі Європарламенту Ющенко, Скрипаль, Володимир Кара-Мурза, Олексій Навальний та інші названі жертвами російських спецслужб. Також зазначається, що вони були або є опонентами президента РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейські лідери будуть змушені ізолювати Росію - делегат ТКГ

29 квітня Європейський парламент прийняв резолюцію на випадок вторгнення Росії на територію України. "За" проголосували 548, "проти" - 25 і 113 "утрималися".

Зараз ви читаєте новину «Ющенка отруїли росіяни - Європарламент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути