Ексклюзиви
неділя, 24 серпня 2008 12:04

Ющенко обіцяє прискорити процес вступу в НАТО

Ющенко обіцяє прискорити процес вступу в НАТО
Україна повинна прискорити процес вступу в НАТО, заявив президент країни Віктор Ющенко, виступаючи в неділю перед співвітчизниками в день незалежності України.

"Ми повинні прискорити роботу з отримання членства в загальноєвропейській системі безпеки і підвищення обороноздатності нашої країни. Тільки ці кроки ефективно гарантують нашу безпеку, недоторканність наших кордонів та цілісність нашої землі. Кожен, хто піклується про Україну, повинен сказати відверто: членство в євроатлантичній системі безпеки - це єдиний спосіб повноцінно захистити життя та благополуччя наших сімей, дітей та онуків", - сказав Ющенко.

Ющенко в своєму виступі також висловив підтримку Грузії в її конфлікті з Південною Осетією і Росією. "Україна зробить все, щоб не допустити силову ескалацію в нашому регіоні, і зробить все, щоб згуртувати світ в правовому і справедливому вирішенні загроз "заморожених конфліктів" проти "права сильного", - сказав український президент, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко обіцяє прискорити процес вступу в НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути