Ексклюзиви
субота, 29 січня 2011 13:51

Ющенко не захотів говорити про політику біля Меморіалу Героям Крут

Ющенко не захотів говорити про політику біля Меморіалу Героям Крут

О 12:30 на мітинг біля Меморіалу Героям Крут приїхав екс-президент Віктор Ющенко. Разом з ним приїхав його брат Петро Ющенко, нардепи Володимир В'язівський, Зіновій Шкутяк, Лілія Григорович, екс-міністр молоді та спорту Юрій Павленко.

"Мене можуть спитати, навіщо зараз їхати у Крути, - почав промову Віктор Ющенко. - Це далеко від Києва. Сюди приїздить не так багато інтелігенції, молоді, студентства. Сюди не приїжджають президенти та прем'єр-міністри. Чого нам їхати у Крути? Крути - це справді не самий великий бій за українську незалежність. На той момент, коли була поразка у Крутах, у Києві вже знищили сім тисяч українців, які ходили у сорочках та говорили українською. До речі їм досі не поставили пам'ятник. Все таки, чого ми їдемо у Крути, які 75 років не згадувала офіційна більшовицька історія?...Бо Крути - це національна історія. Скажіть, яка історія у вашої нації і я скажу, яке майбутнє у цієї нації", - наголосив екс-президент.

Поки Ющенко виступав, навколо нього стали представники різних політичних партій, кожен зі своїми прапорами.

"Я не буду у майорінні політичних прапорів говорити про політику. Об'єднують націю не різні кольори, а національні ідеали, цінності. Україну завжди єднав і буде єднати український дух. Якраз український дух завжди витає на цьому полі. От чому потрібно завжди їхати у Крути, везти сюди своїх дітей, допомагати музею, бувати тут треба кілька разів на рік", - зауважив Ющенко.

Окрім Ющенка виступали В'ячеслав Кириленко, голови обласних рад Тернопіля та Львова Олексій Кайда, Олег Панкевич.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не захотів говорити про політику біля Меморіалу Героям Крут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути