Ексклюзиви
понеділок, 07 лютого 2011 11:06

Ющенко не хоче вибачатися перед Ляшком за судимості

Ющенко не хоче вибачатися перед Ляшком за судимості

Екс-президент Віктор Ющенко не виконав рішення Печерського райсуду, який зобов'язав його вибачитися перед позафракційним нардепом Олегом Ляшком.

Про це екс -"бютівець" розповів у коментарі ІМК.

"Ще не вибачився. Не вистачає у нього мужності виконувати рішення суду. Як розповідати неправду під час виборчої кампанії, то це він може, а як виконати рішення суду і засвідчити для всієї країни, що, незважаючи на статус, він є законослухняним громадянином, на це, на жаль, мужності у колишнього Президента не вистачає. Питання тут уже не в мені, а питання у тому, чи працює у нашій країні закон. Колишній президент Віктор Ющенко неодноразово декларував, що перед законом усі рівні, закон один для всіх. От якщо закон один для всіх, то нехай виконає закон. За законом він забов'язаний виконати рішення суду", - сказав він.

На запитання, чи буде він вимагати рішення суду, екс-президент відповів так:

"Буду вимагати через виконавчу службу, щоб вона направляла йому виконавчий лист, відкривала виконавче впровадження, оштрафувала його за невиконання рішення суду. Можливо, після цього він вимушений буде виконати це рішення", - зазначив нардеп

Печерський районний суд м. Києва задовольнив позовну заяву народного депутата Олега Ляшка до Президента України (2005 - 2010 рр.) Віктора Ющенка про захист честі, гідності та ділової репутації.

Нагадаємо, що екс-президент України Віктор Ющенко під час президентської виборчої кампанії заявив, що "бютівець" Олег Ляшко мав декілька судимостей.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не хоче вибачатися перед Ляшком за судимості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути