Ексклюзиви
понеділок, 12 березня 2007 21:02

Ющенко назвав прем"єрську програму Януковича мертвонародженою

- 9 місяців достатньо для того, щоб на світ з"явилася нова людина, але недостатньо, щоб була сформульована програма, - сказав президент, вкотре відзначивши, що за 9 місяців діяльності уряду Віктора Януковича у нього немає програми. Про це він сказав під час спільного засідання "Нашої України" і БЮТ, яке відбувалося у секретаріаті президента.

Також Віктор Ющенко висловився за проведення референдуму щодо конституційної реформи, який запропонували опозиційні фракції.

На думку Ющенка, зміни до Конституції треба вносити "з точністю навпаки 2004 року".

- Потрібен референдум? Давайте референдум. Мова йде не про повноваження президента, а про те, як сформулювати систему противаги ключовим інститутам влади, - сказав президент.

Він також констатував, що конституційна реформа призвела до дисбалансу державних інститутів, де "порушені поля відповідальності гілок влади".

- Я з сумом дивлюся, як дії уряду витрачаються на те, що одним словом можна назвати узурпація влади. Ці зазіхання торкаються будь-якої сторони – чи то національної безпеки, чи то РНБО, чи формулювання закону про Кабінет міністрів... Здається, крім зазіхань на влади немає іншої конструктивної позиції, - сказав Віктор Ющенко, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко назвав прем"єрську програму Януковича мертвонародженою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути