четвер, 30 листопада 2017 22:11

Ющенко назвав глобальну помилку постмайданної влади

Ющенко назвав глобальну помилку постмайданної влади
Фото: bigkiev.com.ua

"Молоді" політики після Революції гідності повинні були об'єднатися в політичну силу і розробити план зростання економіки та зупинки російської агресії.

Так вважає третій президент України Віктор Ющенко в ефірі "112 Україна".

"Глобальна помилка - вони не пішли в політику. Не створили політичну силу, яка б прийшла як парламентська сила для того, щоб карбувати план економічний, безпековий, соціальний, гуманітарний.

А трапилось так, що вони вимушені піти по приймах. Одні у БПП пішли, інші - в "Народний фронт", треті - у "Батьківщину". Тоді ніби в діжку солоних огірків кинули кілька свіжих і красивих і вони стали за два дні як попередні монстри. Тоді Майдан загубив політичний шанс. І ми прийшли до слабкої політичної системи, яка не може дати відповідь, як виграти війну, який план перемоги, як запустити економіку, як проводити національну політику", - сказав Ющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа є найбільшим кредитором російської агресії - Ющенко

Напередодні п'ятеро народних депутатів у прямому ефірі залишили студію телеканалу після того, як колишній "регіонал" Євген Мураєв назвав Євромайдан державним переворотом.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко назвав глобальну помилку постмайданної влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути