середа, 28 травня 2008 08:52

Ющенко натякнув, що Луценко за все відповість

Президент України Віктор Ющенко переконаний, що демократична коаліція не розвалиться, і називає заяви міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка "хворобливими".

Про це Ющенко сказав на прес-конференції для українських ЗМІ у Вінніпегу (Канада) у вівторок.

Ющенко підкреслив, що коаліція не розвалиться, і той, хто тішить себе, що може піти від відповідальності завдяки розвалу коаліції, - сподівається марно. "Такої послуги я вам не дам. Люди будуть відповідати за ту справу, за яку вони взялися, в тому числі і міністр внутрішніх справ", - наголосив Президент.

Він нагадав, що особисто пропонував Луценка на посаду глави МВС. "Мені здається, як програв, то кулаками не потрібно махати. В тебе були всі можливості через площу, через діалог довести свої цінності. Ви знаєте, говорити з ранку до вечора лише демагогічні речі, і сподіватись, що за тобою підуть, - я думаю, це вчорашній день", - вважає Ющенко.

Як програв, то кулаками не потрібно махати

Водночас він зауважив, що не хоче коментувати брудні і хворобливі заяви і опускатись до рівня політиків, які його звинувачують у роботі щодо розвалу коаліції.

Президент підкреслив, що в Україні демократичні цінності існували і будуть існувати, і останні вибори в Києві це засвідчили.

За словами Ющенка, про демократичність виборів свідчить те, що програли ті, хто не зміг сформулювати свої пріоритети і довести киянам свою програму.

Ющенко зазначив, що кияни продемонстрували, що вони хочуть прагматичної роботи, а не популістських гасел.

На прес-конференції 27 травня Луценко заявив, що в державі відбувається політичний переворот, спрямований на повернення "кучмізму". Він звернувся з відповідним попередженням до Президента України Віктора Ющенка, коаліції демократичних сил, а також до виборців, які підтримали демократичні сили, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко натякнув, що Луценко за все відповість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути