Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 08:35

Ющенко: НАТО відповість на питання, чиї Крим і Тузла

Ющенко: НАТО відповість на питання, чиї Крим і Тузла
Приведення української політики безпеки під "крило політики колективної безпеки, сформульованої Північноатлантичним договором" стане відповіддю на те, щоб Україна була територіально цілісною.

Про це Президент України Віктор Ющенко сказав в ефірі радіопрограми "Акценти Президента: точка зору Глави держави на актуальні події тижня".

"Це відповідь на те, щоб Україна була територіально цілісною. Чий Крим, чий острів Тузла, яка проблематика базування військових підрозділів інших держав на території України і багато інших питань", - сказав Ющенко.

При цьому Президент підкреслив, що для нього, як для Глави держави, не існує проблеми територіальної цілісності України.

"Територіальна цілісність України відбулася. Це факт. Ми - суверенна держава з непорушними національними кордонами", - підкреслив Ющенко, відзначивши, що будь-яка дискусія з цього питання є авантюрою з метою дестабілізації суспільства, пише "ForUm".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: НАТО відповість на питання, чиї Крим і Тузла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути