четвер, 26 лютого 2009 12:33

Ющенко хоче бачити Тимошенко, Януковича, Литвина і Стельмаха

Ющенко хоче бачити Тимошенко, Януковича, Литвина і Стельмаха

Президент України Віктор Ющенко наголошує, що в умовах економічної кризи, яка дедалі поглиблюється, влада має виробити консолідовану позицію.

Про це повідомила прес-секретар Президента Ірина Ваннікова на брифінгу для преси.

Вона уточнила, що завтра о 10.30 Президент проведе нараду, на яку запрошено прем`єр-міністра України Юлію Тимошенко, голову Верховної Ради України Володимира Литвина, голову Національного банку України Володимира Стельмаха та лідера опозиційної фракції Партії регіонів Віктора Януковича.

В рамках цієї наради глава держави планує обговорити координацію дій органів державної влади та політичних сил розвитку економіки в кризових умовах.

Крім того, Президент вніс на порядок денний обговорення змін в економічній політиці, на яких наполягає Міжнародний валютний фонд та необхідність створення єдиної узгодженої позиції української сторони на подальших переговорах з МВФ.

"Президент України переконаний, що в умовах економічної кризи, що дедалі поглиблюється, слід відкинути всі політичні амбіції та суперечки і зосередитись на вироблені спільного плану дій для виходу з економічної кризи", - сказала Ваннікова.

Як відомо, в п"ятницю також планується проведення засідання Ради національної безпеки і оборони України, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко хоче бачити Тимошенко, Януковича, Литвина і Стельмаха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути