Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2018 14:01

Ющенко долучився до церковної місії

Ющенко долучився до церковної місії
Віктор Ющенко переконаний: єдина православна помісна церква стане духовною фортецею в боротьбі з російською агресією. Фото: hromadske.ua

Третій президент Віктор Ющенко буде допомагати створювати в Україні помісну православну церкву.

Про це він повідомив у своєму Facebook.

Він наголосив, що єдина православна помісна церква допоможе зміцнити український народ і "стане непереборною духовною фортецею в боротьбі з російською агресією проти України".

"Використаю весь досвід, щоб допомогти створити в Україні помісну православну церкву. Поза сумнівом, це стане довгоочікуваною, справді історичною подією для всього українського суспільства.

Підтримую зусилля президента України Петра Порошенка з цих надзвичайно важливих для України питань та звертаюсь до всіх громадян, всіх відповідальних політиків та громадських діячів об'єднатись навколо цієї великої мети і спільно активно працювати для створення автокефальної православної церкви в Україні", - підкреслив Ющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синод щодо автокефалії відбудеться за планом - УПЦ КП

Петро Порошенко 17 квітня підписав звернення до Вселенського патріархату з проханням надати томос Українській помісній автокефальній церкві. 19 квітня його підтримала Верховна Рада.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко долучився до церковної місії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути