четвер, 26 червня 2008 10:33

Ющенко чекає, що скаже Путін Тимошенко

Ющенко і Партія регіонів не зацікавлені у вирішенні політичного конфлікту в Україні, тому що до цього часу їм неясна позиція Росії щодо Тимошенко.Таку думку висловив народний депутат України від Компартії Леонід Грач.

Політик також спрогнозував, коли в країні буде вирішений політичний конфлікт. За його словами, кризова ситуація в Раді могла бути вирішена ще минулого тижня.

"Американців не просто переконати, щоб вони дали згоду образити дівчинку Юлю"

"Затримка відбувається з однієї причини - не так просто переконати американців, щоб вони дали згоду образити дівчинку Юлю. А Юля в пісочниці набрала піску в ручки і готова його в очі будь-кому кинути.

Також багато чого залежатиме від тієї зустрічі, яка повинна відбутися, - зустріч прем"єрів України і Росії, і від того, чи отримає Тимошенко якийсь карт-бланш або підтримку з боку Володимира Путіна", - відзначив Леонід Грач.

За його словами, якщо така підтримка буде заявлена, то Ющенку і "Регіонам" нічого не залишається робити, як починати операцію братання і йти на усунення Тимошенко.

"А взагалі це той випадок, який давним-давно в політичному процесі прописаний: українських курчат рахуватимемо по осені", - підсумував політик.

За матеріалом: ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко чекає, що скаже Путін Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути