Ексклюзиви
четвер, 28 лютого 2008 08:35

Ющенка порівняли з Кучмою

Директор Інституту проблем управління ім.Горшеніна, політолог Кость Бондаренко переконаний, що розкол в партії "Народний Союз Наша Україна" стає фактично неминучим.

Про це він заявив в інтерв"ю УНІАН.

"Зараз ситуація нагадує 1999 рік, коли напередодні президентських виборів існувала єдина партія влади – НДП. Тоді почала створюватися паралельна структура "Соціальний захист" Олександра Волкова. Він тоді заявив, що "з імпотентами не хоче мати справи". Після цього від фракції НДП почали відколюватися по 30-40 чоловік, в результаті чого у фракції залишилося 16 осіб. Приблизно така ж перспектива чекає й на "Нашу Україну", - вважає Бондаренко.

На його думку, зараз "з паралельно з існуючою НСНУ створюється ще одна політична сила із розгалуженою структурою, у якій, крім "вершини айсбергу" – політичної партії, в яку будуть переходити політики з НСНУ, буде структура на кшталт волковського "Соціального захисту" зразка 1999 року – фонду, який "об"єднає інформаційний, фінансовий та владний ресурс, для того, щоб Віктора Ющенка знову зробити президентом".

"Якщо ви чуєте зараз, що у Віктора Ющенка немає жодних шансів, я можу нагадати, що у 1999 році теж всі казали, що у Леоніда Кучми немає жодних шансів, і де він братиме електорат. Тоді рейтинг Кучми у 1999 році був 8%. Однак він переміг на виборах свого опонента. Я не здивуюся, якщо на наступних виборах Віктор Ющенко у другий тур знову вийде з Петром Симоненком", - сказав політолог.

15 лютого про вихід із НСНУ заявив глава Секретаріату Президента Віктор Балога.

19 лютого з НСНУ вийшли заступник глави Секретаріату Президента України Роман Безсмертний, а також народні депутати Михайло Полянчич, Ігор Кріль, Віктор Тополов, Оксана Білозір і Василь Петьовка.

27 лютого, про вихід з лав НСНУ заявив голова Херсонської оборганізації партії Борис Сіленков.

Зараз ви читаєте новину «Ющенка порівняли з Кучмою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути