четвер, 28 серпня 2008 16:53

Ющенка і Тимошенко незабаром змінять нові політичні сили - Каськів

Боротьба за перше крісло в державі може закінчитися тим, що це крісло взагалі втратить будь-яку вагу.

Так голова політради Цивільної партії Владислав Каськів прокоментував загострення конфлікту між Секретаріатом Президента і прем"єр-міністром.

Каськів переконаний, що скоро в корені зміняться відносини між ключовими політиками, а також ритм політичного життя в Україні. Держава стоїть зараз перед серйозними зовнішніми викликами: економічним і політичним, тому політики будуть вимушені консолідуватися і порозумітися.

"Це їх прямий обов"язок, - каже Каськів. - Якщо ціною протистояння може бути країна, то я ще вірю в те, що політики не готові платити таку ціну заради своїх інтересів".

"Я не прихильник коментувати сварки між Ющенком і Тимошенко, бо не бачу в цьому сенсу", - говорить Владислав Каськів.

Він вважає, що всі теперішні політичні сили вичерпали себе і найближчими місяцями відбудеться масова реорганізація всього політичного простору України і виключно на ідеологічній основі.

"Залишки постреволюційного періоду з їх назвами, з управлінськими структурами і вождями зараз просто неактуальні. Скоро побачимо нові політичні сили, які пропонуватимуть українцям нові політичні ідеї", - переконаний Каськів, пише ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «Ющенка і Тимошенко незабаром змінять нові політичні сили - Каськів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути