понеділок, 20 вересня 2010 20:15

Уряд влаштував "інформаційну блокаду" телеканалам - "Батьківщина"

Уряд влаштував "інформаційну блокаду" телеканалам - "Батьківщина"
Керівництво партії "Батьківщина" має намір повідомити міжнародні моніторингові організації про "інформаційну блокаду, яку організовала влада" по відношенні до "Батьківщини".

"Прес-служба партії "Батьківщина" уповноважена заявити про введення тотальної цензури на провідних українських телеканалах щодо будь-якої критики на адресу діючої влади як з боку опозиції всередині країни, так і з боку міжнародної демократичної громадськості", - говориться в прес-релізі, поширеному прес-службою партії "Батьківщина" у понеділок.

За приклади прес-служба наводить дані моніторингу телеканалів, які мають найбільше ефірне покриття, а також інформаційних програм, які виходять у прайм-тайм.

Так, відзначає прес-служба "Батьківщини", українські провідні телеканали "майже одностайно проігнорували в своїх щоденних і підсумкових інформаційних випусках повідомлення про резолюції Європейської народної партії (ЄНП).

"У резолюції, зокрема, висловлено стурбованість діями влади Януковича щодо утисків свободи слова, знищення демократії, руйнування незалежної судової гілки влади, використання силових органів для політичних переслідувань та підготовки до фальсифікацій майбутніх виборів до місцевих рад" , - підкреслили в "Батьківщині".

Крім того, за інформацією прес-служби, "в цілому ТВ-каналами був проігнорований візит опозиційного лідера Юлії Тимошенко на міжнародний форум у Брюссель". Мова йде про саміт ЄНП.

"Також були не допущені в ефір сюжети про наступні події минулого тижня: засідання опозиційного уряду, засідання тимчасової слідчої комісії щодо вирішення Стокгольмського суду, прес-конференція екс-віце-прем"єра Григорія Немирі", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, також сьогодні прес-служба президента повідомила, що Віктор Янукович виступає за створення громадського телебачення.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Уряд влаштував "інформаційну блокаду" телеканалам - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути