середа, 23 вересня 2020 15:04

Уряд сьогодні розгляне 20 екологічних ініціатив - Шмигаль

Уряд сьогодні розгляне 20 екологічних ініціатив - Шмигаль
На засіданні уряду винесли 20 ініціатив, які спрямовані на покращення механізмів для дієвого моніторингу та оцінки впливу на довкілля. Фото: glavcom.ua

Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні планує розглянути фактично 20 ініціатив, які спрямовані на покращення механізмів та інструментів для дієвого моніторингу та оцінки впливу на довкілля.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду.

"Сьогодні на порядку денному великий блок питань щодо захисту навколишнього середовища", - сказав Шмигаль.

За словами прем'єр-міністра, перед міністром захисту довкілля та природних ресурсів України поставлено стратегічне завдання та задача якомога швидше відновити рух на шляху впровадження необхідних екологічних ініціатив, що наближають Україну до Європейського Союзу та європейських стандартів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС прокоментували перегляд безвізу

"Сьогодні на засіданні уряду винесено фактично 20 ініціатив, які спрямовані на покращення механізмів та інструментів для дієвого моніторингу та оцінки впливу на довкілля", - розповів він.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков проти проведення виборів на окупованих територіях Донбасу. Постанова парламенту про місцеві вибори пов'язана з Мінськими угодами. Вибори на Донбасі згідно з угодами - це 9 пункт. 8 попередніх досі повністю не виконали.

Зараз ви читаєте новину «Уряд сьогодні розгляне 20 екологічних ініціатив - Шмигаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути