Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2020 15:52

Уряд погодив звільнення голів Харківської та Закарпатської ОДА

Кабмін погодив звільнення голів Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера та Закарпатської ОДА Олексія Петрова.

Таке рішення ухвалили на засіданні 25 листопада.

Укази про звільнення чиновників має підписати президент Володимир Зеленський. Також зазначили, що звільнення Петрова відбулося за угодою 2 сторін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський призначив головою Сумської ОДА колишнього заступника Добкіна

Уряд одразу визначив їхніх наступників на посадах керівників ОДА. Харківську облдержадміністрацію очолить Айна Тимчук. Зараз вона працює заступницею голови Дніпропетровської ОДА. У державних структурах працює з 1997 року, і весь час на Дніпропетровщині. Лише у 2010-2014 роках Тимчук була заступником мера Харкова. А її чоловік очолює Департамент екології та природних ресурсів Харківської ОДА.

2017 року журналісти-розслідувачі "Bihus.info" повідомляли, що Тимчук разом із чоловіком приховують майно, переписуючи його на родичів.

Автор: УП
  Айна Тимчук
Айна Тимчук

Закарпатську облдержадміністрацію очолить Анатолій Полосков. Він директор виноробної компанії "Шато Чізай". У виноробній галузі працює понад 20 років. Досвіду роботи на держслужбі в нього немає. Сам Полосков зазначив, що головним пріоритетом у його роботі стане боротьба з коронавірусом та вирішення проблем медичної системи у регіоні.

Автор: УП
  Анатолій Полосков
Анатолій Полосков

22 листопада в Україні відбувся черговий 2-й тур виборів міських голів. Середня явка становила 29,53%. У низці міст, за даними екзитполів, перемагають діючі мери.

Зараз ви читаєте новину «Уряд погодив звільнення голів Харківської та Закарпатської ОДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути