вівторок, 31 січня 2023 01:50

Уряд планує підвищити тарифи: в Нацкомісії розповіли коли

Уряд планує підвищити тарифи: в Нацкомісії розповіли коли
Підвищення тарифів дозволить збільшити зарплати енергетикам та іншим працівникам критичної інфраструктури, пояснили у НКРЕКП. Фото: НБУ

Кабінет міністрів планує підняти комунальні тарифи після закінчення опалювального сезону.

В уряді розробляють програму, яка дозволить після опалювального сезону повернутися до питання підвищення тарифів на комунальні послуги. Про це в ефірі телемарафону сказав голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг Костянтин Ущаповський.

"Під егідою Кабміну працює робоча група, яка готує відповідні пропозиції для того, щоб стабілізувати ринок", – сказав голова НКРЕКП.

Підвищення тарифів дозволить збільшити зарплати енергетикам та іншим працівникам критичної інфраструктури. Також – проводити аварійні відновлювальні роботи, зі слів посадовця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро стрімко подешевшало після вихідних: що з доларом

"Зараз уряд разом із нами, разом із Міністерством енергетики шукає оптимальний шлях для того, щоб розробити програму, згідно з якою після закінчення опалювального сезону можна буде повернутися до цього питання (підвищення тарифів. – Gazeta.ua)", – сказав Ущаповський.

Торік у липні Верховна Рада підтримала урядовий законопроєкт про мораторій на підвищення тарифів на опалення, гарячу воду і газ.

Президент Володимир Зеленський підписав закон про мораторій на підвищення комунальних тарифів.

Зараз ви читаєте новину «Уряд планує підвищити тарифи: в Нацкомісії розповіли коли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути