вівторок, 13 березня 2007 15:22

Уряд не дозволить відключати газ у боржників

Уряд України не дозволить масове відключення споживачів від енергоносіїв, не дивлячись на наявність боржників за газ, заявив перший віце-прем"єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров.

"Ніяких масових відключень, коли страждають і ті, хто заплатив, і ті, хто не заплатив, не повинно бути однозначне. Тому добро уряд на це не дає нікому", - сказав він.

Разом з тим Азаров відзначив, що ситуація в регіонах залежить не тільки від дій уряду, але і від місцевої влади. "У нас останнім часом всі стрілки дуже уміло переведені на уряд. Проте всі органи місцевої виконавчої влади контролює президент, який себе вчора відніс до опозиції. Тому з них (з місцевої влади) і треба питати", - сказав перший віце-прем"єр.

Прес-центр "Нафтогаз України" в понеділок заявив про намір компанії обмежити постачання природного газу 36 теплопостачальним підприємствам України унаслідок незадовільних розрахунків за поставлене паливо.

"Нафтогаз" також повідомив, що у разі непогашення заборгованості, обмеження постачань газу з 13 березня почнуться у Херсонській (рівень розрахунків - 21%), Дніпропетровській (33%), Закарпатській (35%), Харківській (43%), Вінницькій (48%) і Луганській (42%) областях, а також в Дніпропетровську (20%), Макіївці (43%) і Кривому Розі (40%), пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Уряд не дозволить відключати газ у боржників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути