вівторок, 09 липня 2013 09:50

УРП подарувала президенту "Чорний квадрат"

УРП подарувала президенту "Чорний квадрат"
Фото: ukrnews.biz

Українська Республіканська партія передала президенту України Віктору Януковичу подарунок з нагоди Дня народження. На 63-річчя Януковича надіслали йому картину Казимира Малевича "Чорний квадрат".

"Звісно, надіслали копію, яку виявилось дуже легко виготовити і дарунок вийшов, з огляду на наше ставлення до президента, доволі дешевим – аркуш ватману формату А-4, трохи туші, декілька вправних рухів студента з партійної молодіжки, - розповів Gazeta.ua Ростислав Новоженець і Львівської організації УРП. - Малевича вибирали свідомо".

"Вони обидвоє з президентом за духом є російськими, радянськими людьми. Картину підібрали також знакову. Аби не втомлювати пана президента важкими роздумами щодо змісту картини - викладемо свій підтекст у привітанні. Картина, на нашу думку, відображає наслідки правління арезидента Януковича за останні три роки. На картині, як і в Україні, неможливо побачити за чорним - біле, за брехнею – правду, за смертю – життя. Суспільство загнане в рамки, усюди домінує чорний колір, навколо панує безнадія і пригніченість", - наголосив він.

Три роки тому, до 60-ти річчя Януковича Львівська Крайова організація партії вручала президенту символічний подарунок – пенсійне посвідчення із натяком на те, що президенту пора на пенсію.

Зараз ви читаєте новину «УРП подарувала президенту "Чорний квадрат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути