середа, 16 жовтня 2013 18:33

Юрій Левченко вже програв вибори - екс-нардеп

Юрій Левченко вже програв вибори - екс-нардеп
Юрій Гримчак Фото: radiosvoboda.org

Колишній депутат Юрій Гримчак не обговорював із керівниками "Батьківщини" свій намір балотуватися на одному із виборчих округів, бо рік з ними не спілкується. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Зараз я все більше розумію, що на сьогоднішній день опозиція щось змінити в цій країні не може і не хоче. Юрій Левченко вже програв вибори. Нехай передасть привіт керівникам своєї партії. Його злили. Тому я для себе прийняв рішення, що спробую завадити тому, аби завели до парламенту ще одного представника Партії регіонів", - зазначив політик.

За словами колишнього нардепа, з моральної точки зору опозиція мала підтримати тих самих кандидатів. "Але треба розуміти: попри всі їхні високі моральні якості, всі п'ятеро кандидатів вибори програли. Вони чимось нагадують Повєткіна — класний хлопець, 12 раундів витримав, весь час піднімався, але він програв Кличку. Наскільки я розумію, партія влади буде виставляти інших кандидатів, бо ті, хто був раніше, вже в програші. Вони це розуміють, а опозиція — ні", - наголосив Гримчак.

Він нагадав, що опозиція на виборах обіцяла отримати більшість, однак не змогла цього зробити. "А от ці вибори будуть зовсім іншими, бо немає вже протистояння "чорне-біле" — опозиція та влада. Це округи з іншими ставленням людей до виборів. Явка буде меншою. Так було завжди. Дай Бог, щоб прийшла половина з тих, що були минулого разу. Крім того, по тому ж 223 окрузі йтиме не кандидат від Об'єднаної опозиції, а представник "Свободи", яка вже показала у Верховній Раді виконання своїх обіцянок. Інколи складається враження, що, з одного боку, вони працюють на "Газпром", з іншого — дуже схожі на комуністів", - зауважив екс-депутат.

Коментуючи заяву керівника фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка про те, що самовисуванці, які називатимуть себе опозиціонерами, працюють на владу, політик пояснив: "Він сам працює на Партію регіонів. Інакше яким чином можна пояснити те, що у нього в списку десять "тушок"? І ще будуть. Яценюк робить багато пафосних промов. Але перед тим потрібно було б покаятися у своїх гріхах і згадати, як обіцяв, що жодної "тушки" у них не буде, і що він покладе мандат у протилежному випадку. Виходить, вже скоро буде рік, як він незаконно депутат. Якщо Табалов порушив присягу, то Яценюк — своє слово. Після такої кількості перебіжчиків можна говорити про те, що відповідального політика Яценюка немає".

Зараз ви читаєте новину «Юрій Левченко вже програв вибори - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути