вівторок, 10 серпня 2021 12:44

Помер екснардеп Підлісецький

Помер екснардеп Підлісецький
Лев Підлісецький - львівський підприємець, політик, колишній депутат Верховної Ради. Фото: "Варіанти"

Помер екснардеп від фракції "Об'єднання Самопоміч" Лев Підлісецький. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий у Facebook.

"З сумом повідомляю, що внаслідок важкої хвороби відійшов у вічність Левко Підлісецький, мій товариш, колега та побратим. Щирі співчуття родині та близьким. Вічна пам'ять", - написав Садовий.

Підлісецький - львівський підприємець, політик, колишній депутат Верховної Ради. Очолював великі енергетичні підприємства, входив до Наглядової Ради Укренерго, повідомили у Львівській міськраді. На виборах 2014 року увійшов до Верховної Ради у складі політичної партії "Об'єднання Самопоміч". Він очолював підкомітет з питань електроенергетики та транспортування енергії Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки. Чоловікові було 44 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велика втрата - Зеленський висловився про смерть Ройтбурда

Попрощатися з Підлісецьким можна у вівторок, 10 серпня, о 17:00 в Церкві святого Климентія Шептицького, вул. Максима Кривоноса, 1, у Львові.

З колишнім прем'єр-міністром, першим головою Служби безпеки України Євгеном Марчуком попрощалися в суботу 7 серпня у Києві в будинку офіційних прийомів. Євген Марчук помер 5 серпня у віці 80 років через загострення захворювань внаслідок захворювання на коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «Помер екснардеп Підлісецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути