неділя, 24 лютого 2013 15:36

Усміхненого Берлусконі на виборчій дільниці атакували FEMENістки
5

Фото: Фото: AFP

Представниці руху феміністок FEMEN зробили спробу перешкодити Сільвіо Берлусконі проголосувати на виборах до національного парламенту Італії. Про це повідомляє агентство АФП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італія залишилася без прем'єра і парламенту

Інцидент стався сьогодні вдень на одній з виборчих дільниць Мілана. У момент, коли 76-річний екс-прем'єр прямував з бюлетенем у руках у кабіну для голосування, три оголені по пояс жінки кинулися на нього з криками "Баста Берлусконі!"

Феміністки були миттєво затримані співробітниками охорони, і патріарх італійської політики зміг продовжити виконання свого громадянського обов'язку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії президент розпустив парламент

Сільвіо Берлусконі на нинішніх парламентських виборах знову очолює правоцентристську коаліцію в складі своєї партії "Народ свободи" і старих союзників з "Ліги Півночі", а також декількох невеликих правоцентристських формувань. Як неодноразово заявляв сам колишній італійський прем'єр, у разі перемоги свого блоку, він не буде претендувати на посаду голови Ради міністрів, обмежившись портфелем міністра фінансів або економічного розвитку.

Зараз ви читаєте новину «Усміхненого Берлусконі на виборчій дільниці атакували FEMENістки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

119

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути