неділя, 15 листопада 2009 15:16

Ульянченко каже, що про грип мають розповідати лікарі, а не Тимошенко

Ульянченко каже, що про грип мають розповідати лікарі, а не Тимошенко
Глава Секретаріату Президента України Віра Ульянченко впевнена, що про грип населенню повинні розповідати не політики, а лікарі.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"У цьому контексті слово треба давати не політикам, а лікарям, адже ми бачимо, що грип все більше стає "політичним". До питання грипу потрібно підходити спокійно, виважено і, головне, професійно," - вважає Ульянченко.

"Зараз ми маємо ситуацію, коли уряд оголосив чи не панацеєю препарат Таміфлю. Але при цьому забули про те, що у фахівців з різних країн існують навіть певні застереження щодо цього препарату, в аптеках він не продається на руки - тільки за рецептом лікаря. У нас, на хвилі паніки і заяв уряду, його буквально розмели", - зазначила глава Секретаріату.

Також Віра Ульянченко заявила, що гуманітарні проекти Президента України Віктора Ющенка дійсно мають неоднозначну оцінку в суспільстві.

"Перемагати завжди легше було популізмом - обіцянками, які потім необов"язково виконувати. Ми побачили це на прикладі багатьох політичних сил. Віктор Ющенко поставив собі іншу мету - повернути українцям їхню історію, відчути себе громадянами держави, а не жителями певної території. На цьому не роблять політичний рейтинг, не заробляють очки", - сказала Ульянченко.

"Очевидно, що не бажання створити собі високий рейтинг закликало чинного главу держави розповісти правду про певні сторінки життя українського народу. Це може зробити тільки та людина, яка є Президентом на своїй землі - українській, а не на якійсь іншій", - підкреслила глава Секретаріату.

Нагадаємо, в Україні від епідемії грипу та ГРВІ за станом на вечір суботи, 14 листопада, померли 282 людини, зокрема за останню добу - 17 осіб.

Найбільше смертельних випадків від грипу та ГРВІ за останню добу зафіксовано в Донецькій (чотири, серед них одина дитина), Чернігівській (три) і Херсонській (два) областях. По одній людині за останню добу померло у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-Франківській, Полтавській, Сумській, Хмельницькій областях і в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Ульянченко каже, що про грип мають розповідати лікарі, а не Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути