четвер, 12 листопада 2009 14:45

Янукович каже, що смертельний вірус з"явився через неприбране сміття

Янукович каже, що смертельний вірус з"явився через неприбране сміття

Команда, що прийшла до влади в Україні після Помаранчевої революції, довела країну до розрухи, заявив у Сімферополі лідер Партії регіонів, кандидат на пост президента України Віктор Янукович.

"Епідемія для України – це влада. Ми її змінимо, і закінчиться епідемія, і закінчиться криза", - сказав Янукович сьогодні, виступаючи перед працівниками заводу "Фіолент".

За його словами, "помаранчеві" наполегливо "знищують економіку держави, проводять внутрішню і зовнішню політику, відірвану від народу".

"Влада довела країну до руїн", - вважає лідер Партії регіонів.

Він розкритикував підготовку України до зими і ситуацію з вивезенням сміття у Західній Україні.

Там не те що мутанти-віруси, там динозаври скоро будуть

"Звідки ці епідемії (грипу)? Від цих проблем (з опаленням). Цього року понад тисяча будинків стоїть без тепла, більш як 500 тис. людей живуть в холоді", - сказав Янукович.

"Подивіться, що робиться з вивезенням сміття! Я побував у західних регіонах. Я вам скажу, там не те що мутанти будуть ці віруси, там динозаври скоро будуть, тому що все завалено сміттям", - сказав Янукович, зазначивши, що влада нічого не робить для утилізації побутових відходів.

Янукович також заявив, що українці не пробачать прем`єр-міністру Юлії Тимошенко, яка, як і він, балотується в Президенти, небажання підвищувати соцстандарти в країні.

Він додав, що Західна Україна "вже не та, люди з цих регіонів, які під час Помароанчевої революції стояли на Майдані в Києві, більше цього робити не будуть. Їх зараз палицею туди (на Майдан) не заженеш".

Янукович сказав, що "єдина заслуга "помаранчевих" - те, що вони об`єднали проти себе всю Україну, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович каже, що смертельний вірус з"явився через неприбране сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути