пʼятниця, 22 листопада 2013 09:45

Юлія Тимошенко очолила рейтинг найвпливовіших жінок України

Автор: фото: vsyapravda.com
 

Вже увосьме журнал "Фокус" склав рейтинг 100 найвпливовіших жінок України.

Учасниць рейтингу оцінювали найвпливовіші чоловіки країни, які обрали 100 найвпливовіших у політиці, бізнесі, науці, спорті, шоу-бізнесі і медіасередовищі. Оціненка жінок проводилася за п'ятьма критеріями: можливість впливати на державні рішення, бізнес-вплив, вплив на громадську думку, особиста популярність і родинні зв'язки.

Як і раніше перший рядок займає екс-прем'єр-міністр, лідер опозиції Юлія Тимошенко.

Ірина Акімова перший заступник глави Адміністрації президента та Олена Пінчук, засновник Фонду Олени Пінчук "АнтиСНІД"​​, голова наглядової ради телегрупи StarLightMedia зайняли друге і третє місце, Олена Лукаш, міністр юстиції стала четвертою в цьому почесному списку, а Валентина Арбузова, голова правління Всеукраїнського банку розвитку посідає п'яте місце.

Проривом року за результатами рейтингу стали Тетяна Галенко (№ 21) завдяки успіху її компанії МАКО, що отримала прибуток у 197 млн ​​грн і Ганна Безлюдна (№ 11), яку призначили на посаду директора з розвитку Inter Media Group, а також членом наглядової ради телеканалу "Інтер".

Лідирує серед телеведучих-тележурналістів Алла Мазур, на 51- му рядку рейтингу.

Не увійшли до цього року до рейтингу екс-директор UA Inter Media Group Limited Олена Хорошковська та директор департаменту з корпоративних зв'язків компанії "Київстар" Жанна Пархоменко, яка переїхала разом з чоловіком до Казахстану.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Тимошенко очолила рейтинг найвпливовіших жінок України ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути