четвер, 12 червня 2014 15:31

Українські солдати лежать в мокрих окопах без бронежилетів — нардеп

Українські солдати лежать в мокрих окопах без бронежилетів — нардеп
Фото: www.dw.de

"Свободівець" Юрій Сиротюк не виключає, що російські танки перетнули кордон із Україною. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Наш кордон є абсолютно відкритим. Знаю, що росіяни навіть збиралися сухопутним шляхом завозити сюди гелікоптери, щоб використовувати їх проти української армії. Для того, щоб закрити кордон, треба прийняти вольове рішення. Президент мав би негайно підтримати ухвалення нашої постанови про односторонню делімітацію та демаркацію державного кордону. Ті ділянки, які не можемо захистити, повинні замінувати та попередити про це нашого ворога Росію", - зазначив політик.

Сиротюк розказав, що зараз знаходиться на посту під Слов'янськом. "Українські солдати лежать в мокрих окопах. Не мають навіть бронежилетів. А над ними літають літаки-розвідники. Тут після кожного пострілу українських солдат відповідає важка зброя російських окупантів, гранатомети. Вони використовують важку техніку. Наш противник має кращу зброю - переносні зенітно-ракетні комплекси, снайперські гвинтівки, автомати. Але треба приїхати сюди, подивитися, щоб зрозуміти: із цими диверсантами не може бути ніяких перемовин", - наголосив "свободівець".

Нардеп зауважив, що російські війська разом із технікою перебувають на території України з кінця лютого. "Тоді Росія почала проти нашої країни відкриту неприховану гібридну війну. Путін не зупиниться на Донбасі. Його мета — відрізати Україну від Чорного моря, створити коридор від Ростова до Придністров'я та запровадити зону конфлікту на десятиліття, а потім знищити Україну як державу. Тому бойові дії можуть бути припинені, коли вся без винятку територія України, включно із Кримом, буде звільнена від російських окупантів. Поки хоч один клаптик землі буде окупований, Україна не має права їх завершувати. Президент — це Верховний головнокомандувач. Якщо він хоче досягти миру, то для цього має лише один шлях - виграти війну. Інший — це капітуляція. Думаю, цього робити ніхто не збирається," - додав він.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що вночі три танки перетнули український кордон з боку Росії.

 

Зараз ви читаєте новину «Українські солдати лежать в мокрих окопах без бронежилетів — нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути