субота, 02 травня 2009 17:45

Українські політики про "кастинг" Тимошенко в Москві
8

"Я трошечки почекаю і ми про це поговоримо трошки пізніше. Одне можу сказати, що ті люди які сидять у цій аудиторії, які нас бачать і ви, експерти, багато чого не знаєте. Трошки почекаємо і потім про це переговоримо. Розмова буде цікава. Це я гарантую", - пообіцяв розповісти, чому пішов з політики у 2004 році Сергій Тігіпко.

"Заява Тимошенко про націоналізацію облгазів – це продовження її політики ручного управління економікою, відсутності зусиль уряду по поліпшенню бізнес-клімату і забезпеченню гарантій прав власності", - вважає міністр економіки опозиційного уряду Ірина Акімова.

"Я завжди звик користуватися фактами, а не чутками. Ми проводимо засідання ради коаліції, ми проводимо постійні консультації і питання про те, що зникає одна коаліція і виникає інша, не має, воно не стоїть", - зазначив Микола Мартиненко коментуючи чутки про переговори між БЮТ та Партією регіонів про створення коаліції. "Я не розумію, чому МВФ пішов на те, щоб фінансувати дефіцит бюджету. Адже, 1,4 млрд іде на фінансування реформ. Я можу пояснити, які це реформи. Нині не вистачає зарплат і пенсій – це називається фінансування реформ. Тобто гроші використаються на затикання дір", - так прокоментував Арсеній Яценюк відновлення переговорного процесу України з МВФ.

"При Президенті Вікторі Ющенкові я не хочу бути генеральним прокурором і не буду. Але думаю, що при наступному президентові я хочу бути генпрокурором і думаю, що з ним порозуміюся", - сподівається Святослав Піскун.

"Мені здається, що це фінальний кастинг, оглядини Тимошенко в Кремлі перед початком президентської кампанії. Я думаю, що слідом за нею поїде Янукович як ще один кандидат Кремля, і все це закінчиться тим, що головні кандидати в Президенти змагатимуться не за захист українських національних інтересів, а за більшу чи меншу відданість кремлівській політиці", - вважає лідер руху "За Україну!" Вячеслав Кириленко.

"Для нас є принциповим формування ціни газу і ставки транзиту на ринкових засадах та деполітизація цього процесу", – констатував після московського візиту прем"єрки Віктор Ющенко.

"Газ, який закачується до підземних сховищ влітку, навесні й частково восени, використовується в наступний опалювальний сезон. Кошти, які виручаються в цей період, йтимуть "Укртрансгазу" для покриття вартості транзиту. Це досить збалансована фінансова модель, вона дасть змогу успішно і фінансово забезпечено працювати "Укртрансгазу" на виконання функцій з транзиту", – намагалась запевнити всіх Юлія Тимошенко.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Українські політики про "кастинг" Тимошенко в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути