вівторок, 29 січня 2013 11:47

"Українська незалежність окроплена кров'ю мільйонів українців" - опозиція вшанувала героїв Крут на Аскольдовій могилі

"Українська незалежність окроплена кров'ю мільйонів українців" - опозиція вшанувала героїв Крут на Аскольдовій могилі
Лідери опозиції вшанували героїв Крут. Фото: together.lviv.ua

Лідери "Батьківщини" провели панихиду на поклали квіти до пам'ятника героям Крут.

Під час вшанування були присутні лідери "Батьківщини" у парламенті Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, Борис Тарасюк, а також Микола Мартиненко, Микола Княжицький та Олександр Бригинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров поклав квіти до пам'ятника Героям Крут

"Сьогодні ми прийшли сюди вшанувати людей, які своєю звитягою і своєю боротьбою прокладали шлях до української незалежності. Тому той, хто каже, що українська незалежність далась просто так, просто бреше. Українська незалежність і українська держава - це той здобуток, який окроплений кров'ю мільйонів українців. І ці смерті, ця боротьба - вони дали можливість, щоб сьогодні Україна рухалася вперед до Європейського союзу, а не до якихось там Митних союзів, які на привеликий жаль, сьогодні мають у собі частину більшовицької історії, проти якої колись виступали. Тому те, що сьогодні опозиція вшановує пам'ять героїв, це важливо для майбутніх поколінь. Ми - "Батьківщина", тут на Аскольдовій могилі. Наші опозиційні партнери поїхали до Крут. І таким чином "Батьківщина" зробила сьогодні все можливе, щоб висловити свою шану і повагу до тих людей, які боролися за українську незалежність", - сказав Арсеній Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні відзначають День пам'яті героїв Крут

Також до Аскольдової могили вшанувати пам'ять загиблих у Крутах прийшли близько 50 активістів "Батьківщини" з прапорами України та прапорами з партійною символікою.

 

Зараз ви читаєте новину «"Українська незалежність окроплена кров'ю мільйонів українців" - опозиція вшанувала героїв Крут на Аскольдовій могилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути