неділя, 16 травня 2010 17:39

Україно-російський посібник здадуть на макулатуру

Україно-російський посібник здадуть на макулатуру

Всі кроки, які здійснює український уряд в гуманітарній сфері, руйнують і ділять Україну.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із фракції БЮТ Андрій Шкіль.

Він зізнався, що негативно ставиться до підготовки Україною і Росією спільного навчального посібника для вчителів історії. "Зараз ми можемо стверджувати одне, що насправді цей підручник не буде працювати в наших школах", - зауважив депутат.

"Як тільки цей посібник з'явиться, я особисто буду закликати всі українські школи викидати його на смітник. Палити його не можна, а от масово здавати в макулатуру - треба. Це сміття не має права на існування", - підкреслив Шкіль.

Нагадаємо, Україна і РФ до кінця 2010 року підготують спільний навчальний посібник для вчителів історії. Про це міністр освіти і науки України Дмитро Табачник сказав під час відеомосту Київ-Москва.

"У нас є цікаві напрацювання щодо створення спільного навчального посібника для вчителів історії і суспільствознавства. У нас досить різні програми і я розумію, що це вельми маніловська ідея створити спільний підручник, тому ми розпочнемо з навчального посібника для вчителів", - повідомив він.

Зараз ви читаєте новину «Україно-російський посібник здадуть на макулатуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути