неділя, 26 грудня 2010 16:41

Українцям всі ці роки не вистачало справжнього бунту — Корчинський

Українцям всі ці роки не вистачало справжнього бунту — Корчинський

У грудні соціологічна група "Рейтинг" опитала українців про те, що чекає на Україну. 45 % з 2000 тисяч опитуваних відчувають, що у країні назрівають революційні настрої.

"Я вірю в український народ. Сподіваюся, що революційні настрої переростуть у реальні дії, - заявив у коментарі Gazeta.ua український громадський діяч, лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський. - Чого нам всі ці роки не вистачало — так це дійсно доброї революції , або хоча би справжнього бунту".

Політик говорить, що для невдоволення українців є щонайменше три причини.

"По-перше, українці не люблять будь-яку владу. По-друге, українці завжди були дуже легкі на підйом. Їхню активність трохи вдалося пригасити страшними втратами, яких вони зазнали у ХХ столітті. Нація знову прокидається. Подібні настрої свідчать про те, що нація одужує. І по-третє, ця влада по-справжньому погана", - підкреслив він.

Корчинський вважає, що українська революція не зрівняється з тими акціями протесту, що проходять останнім часом у Великій Британії чи Греції.

"Ситуація в Україні гірша, ніж у тих країнах. Ті країни багатші. Уряди там більше зважають на власний народ, оскільки той проявляє активність", - зауважив він.

"Революцію ніколи не можна передбачити, це завжди несподіванка. Передусім несподіванка для революціонерів. Україна за останні 10 років рухається випадково і несподівано. Я тільки сподіваюся і молюся, щоб український народ якнайшвидше піднявся", - наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «Українцям всі ці роки не вистачало справжнього бунту — Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути