вівторок, 08 листопада 2011 18:40

Українцям потрібно запастися тушонкою та зброєю - Данилюк

Українцям потрібно запастися тушонкою та зброєю - Данилюк

Координатор громадського руху " Спільна справа" Олександр Данилюк радить усім українцям запасатися продуктами на випадок глобальної катастрофи. Про це він розповів Gazeta.ua.

"Олександра Кужіль недавно заявила, що найкраще капіталовкладення – це покупка тушонки. Я їй вірю. Нас чекає білоруський сценарій, в Україні з розривом у півроку відбувається те, що було у Білорусі. Економічні перспективи дуже погані. Я сам маю вдома невеликий запас. Десь зо 5 кілограмів гречки, 5 рису, 15 пачок вівсянки, консерви, кілька трилітрових банок меду – вживаю його замість цукру. Я би радив ще запастися медикаментами та миючими засобами", - сказав громадський діяч.

Ще він додав, що в кожного громадянина України має бути зброя.

"В умовах окупації, в яких ми живемо, – це не право, це обов'язок. Щоб захиститися, люди почали скуповувати зброю. А заява Януковича, що планується збройний переворот - повний абсурд, дурня. Щоб вбити посадову особу, не треба робити якусь акцію. Він їздить по вулиці Набережно-Хрещатицькій. Ніяка броня автомобілів не зупинить черги 30-мм авіаційного кулемету. Якби стояло завдання його фізичної ліквідації, то все технічно вирішується. Проблема ж не в Януковичі.

Ми - глибоко нещасні люди, ми - продукт радянської системи, яка абсолютно споживацька. Якими критеріями ми жили: квартира, дача, машина. І це критерії успіху. В результаті маємо такого президента. Він продовжує жити цими критеріями, тільки в більших масштабах: найбільша дача, найбільша машина - я реалізувався. Що далі ? Вертоліт! Янукович нам Богом посланий. Це можливість український нації усвідомити свої недоліки і недоліки свого державного і суспільного устрою", – додав правозахисник.

Зараз ви читаєте новину «Українцям потрібно запастися тушонкою та зброєю - Данилюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути