Ексклюзиви
четвер, 11 січня 2018 15:20

Українців катують на кордоні з ЄС - нардеп

Українців катують на кордоні з ЄС - нардеп
Віктор Балога заявляє про черги на на кордоні з Угорщиною. Фото: mukachevo.net

Народний депутат Віктор Балога заявляє, що українців катують на кордоні з ЄС.

Про це він повідомив у Facebook.

"Не завадило, якби Петро Порошенко разом зі своїм урядом спробував зараз перейти кордон у Львівській або Закарпатській області. Але на загальних підставах - разом з усіма.

Бо формальність, якою має бути перетин кордону через безвізовий режим, перетворилася на моральне і фізичне катування всіх українців, які хочуть виїхати за кордон.

Може, якби він сам постояв у чергах, то зрозумів би абсурдність своїх нововведень. Що усі ці митні правила мають на меті ще більше ускладнити життя людей. Як і так зване обмеження руху в населених пунктах до 50 км/год, яке ніхто не виконує.

Однозначно цей рік почався з того, що майже кожен відчув на собі всю абсурдність нововведень цієї влади. Казали, що збудують тут Європу, а по факту не виходить навіть розвинений совок", - заявив нардеп.

Балога виклав фото, на якому черги на КПП "Лужанка", що на кордоні з Угорщиною. У них нібито потрібно провести понад 3 години. Ситуація склалася через нові правила, що мають обмежити ввезення товарів без мита.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер написав про підробні права Луценка

З 1 січня діють обмеження швидкості руху в населених пунктах до 50 км/год, а також новий порядок видачі посвідчення водія.

Зараз ви читаєте новину «Українців катують на кордоні з ЄС - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути