Ексклюзиви
середа, 14 квітня 2010 09:57

Українці не постраждають від домовленостей з МВФ - Плотніков

Українці не постраждають від домовленостей з МВФ - Плотніков
Регіонал Олексій Плотніков повідомив, що у бюджеті-2010 буде закладено дефіцит у 6%.

"Ця цифра підтримується урядом і міжнародним валютним фондом, - сказав Плотніков в ефірі програми "Про головне" на УТ-1. - Тобто є такий собі контролер з боку МВФ, який погоджується на те, що це буде 6%".

Водночас Плотніков відмовився називати заходи, які будуть застосовуватися урядом для утримання такої цифри дефіциту. Мовляв, самого бюджету поки що немає. І з його боку некоректно таке коментувати. Проте Плотніков заявив, що мова не йде про зниження соціальних стандартів та виплат.

Також Плотніков повідомив, що серед вимог МВФ немає позицій, які торкаються життєвого рівня населення. "Це вдалося відстояти. І  ніхто не піде на зниження життєвого рівня, - сказав нардеп. - Ніхто не буде з боку України підвищувати пенсійний вік.  Також (серед вимог МВФ) не має підвищення цін на газ для населення".

"Є позиція, що стосується реалістичності золотовалютних резервів, щодо підтримки курсу національної одиниці, щодо створення сприятливого інвестиційного клімату", - перерахував Плотніков. Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Українці не постраждають від домовленостей з МВФ - Плотніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути