середа, 24 серпня 2011 11:01

Спецтема: 20 років незалежності!

Українці мають спільний погляд на майбутнє - Янукович

Українці мають спільний погляд на майбутнє - Янукович

Президент Україна Віктор Янукович заявляє, що в Україні є спільний погляд на майбутнє країни.

"Дякувати Богу, ми, українці різних політичних поглядів та вірувань, маємо спільний погляд на наше майбутнє. Ми єдині у своєму прагненні побудувати сучасну європейську країну, в якій кожна людина відчуватиме себе вільним і щасливим", - заявив він у середу в Києві на урочистих зборах за участю духовенства біля пам'ятника Святому Володимиру, повідомляє "Інтерфакс-Україна"

"Демократична, правова, високотехнологічна та розвинена держава, яка є невід'ємною складовою європейської цивілізації - ось наша мета", - підкреслив президент.

Янукович висловив щиру подяку духовенству, представникам всіх конфесій за їх внесок у духовне відродження українського народу.

Він підкреслив, що, відзначаючи День незалежності біля пам'ятника хрестителю Русі - Святому князю Володимиру - "ми молимося за процвітання України".

На заході були присутні, прем'єр-міністр України Микола Азаров, голова Верховної Ради Володимир Литвин, а також другий президент України (1994-2005) Леонід Кучма.

Присутні тримали в руках букети білих квітів - троянди та гвоздики.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, усі підходи до Володимирської гірки перекриті кордонами міліції та парканами. Запрошені на виступ Януковича могли зайти лише з Європейської площі. Окрім них, до оточеного кварталу не пускали навіть деяких місцевих, які там працюють чи живуть.

Зараз ви читаєте новину «Українці мають спільний погляд на майбутнє - Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути