середа, 02 травня 2012 16:58

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Українці діаспори закликають Тимошенко припинити голодування

Українці діаспори закликають Тимошенко припинити голодування
Фото з сайту ukrajinci.cz

Світовий конгрес українців (СКУ) закликає екс-прем'єра Юлію Тимошенко, яка відбуває покарання в харківській колонії, припинити голодування.

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

У своєму зверненні до Тимошенко Всесвітній конгрес українців висловив крайню стурбованість станом здоров'я екс-прем'єра.

"Сьогодні вже йде 13-й день вашого голодування. У зв'язку зі станом вашого здоров'я СКУ настійливо закликає Вас припинити голодування та більше не піддавати своє життя небезпеці. Бажаємо Вам якнайшвидшого одужання та мужності і сили для подальшого служіння українському народу та Україні", - наводить прес-служба партії слова зі звернення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меліхова ризикує життям, голодуючи паралельно з Тимошенко

Світовий конгрес українців є міжнародним координаційним органом української спільноти у діаспорі, який представляє інтереси понад 20 мільйонів українців, маючи організації-члени у понад 30 країнах. Заснований у 1967 році, Світовий конгрес українців був зареєстрований у Канаді та визнаний у 2003 році Економічною і соціальною радою ООН як неурядова організація з особливим консультативним статусом.

Зараз ви читаєте новину «Українці діаспори закликають Тимошенко припинити голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути