Ексклюзиви
вівторок, 19 вересня 2006 20:42

Українці будуть платити більше податків

Ставка податку на прибуток фізичних осіб збільшиться з 13% до 15% з 1 січня 2007 року відповідно до закону, прийнятого парламентом ще в 2003 році.

Про це заявив перший віце-прем"єр, міністр фінансів Микола Азаров в інтерв"ю журналістам у вівторок.

Відповідаючи на питання, чи дійсно уряд планує підняти ставку прибуткового податку до 15%, він нагадав, що відповідний закон про оподатковування фізичних осіб, прийнятий Верховною Радою в 2003 році, передбачає встановлення з 1 січня 2004 року ставки оподатковування на рівні 13%, а з 1 січня 2007 року - встановлення єдиної ставки на рівні 15%.

- Тому нічого тут уряд не пропонує нового. Це норма закону, а, виходить, вона має набрати сили і вона набере сили, - сказав Азаров.

Законопроект про Державний бюджет на 2007 рік направлений на усунення диспропорцій, закладених непродуманою соціальною політикою попередніх урядів, вважає Азаров.

Він підкреслив, що у ході засідання "відбулося гарне попереднє обговорення" проекту Держбюджету.

- З боку народних депутатів було виявлене розуміння проблем в економіці України, - сказав він, додавши, що є бажання депутатів, навіть з боку опозиційних фракцій, конструктивно працювати над проектом Держбюджету, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Українці будуть платити більше податків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути