понеділок, 17 вересня 2012 10:34

Спецтема: Луценко за ґратами

"Україна в твоїх руках" - пошиті Луценком рукавиці роздаватимуть людям

Ізолювавши Юрія Луценка від суспільства у Менській колонії, влада не зможе забрати в нього можливості бути натхненником і ідеологом людей.

Про це Gazeta.ua заявила прес-секретар "Народної самооборони" Лариса Сарган, коментуючи презентацію рукавичок від Юрія Луценка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штефан Фюле про Україну: "Домовленості не працюють"

"Вирішили роздавати ці рукавиці людям, щоб вони не пропадали на будівництві, або ще десь", - пояснила вона.

На вихідних їх першу партію із штампом "Україна в твоїх руках" у Львові презентувала дружина екс-міністра Ірина Луценко.

Автор: Фото: прес-служба "Народної самооборони"
 

У коментарі кандидат у народні депутати від Об'єднаної опозиції розповіла, що її чоловіку у колонії вже приготували швейну машинку для пошиття таких рукавиць.

"Це чисто символ тієї ситуації, яка склалася між суспільством, владою і власне Луценком, зокрема. Юру перевезли в колонію, він там знаходиться вже більше 3 тижнів. Їм поставили три швейних машинки, і їхня робота полягає у тому, щоб шити брезентові рукавиці. Ситуація така, що йому не дають дзвонити по телефону. Вже тиждень немає жодного дзвінка. Влада ізолювала Луценка від суспільства, вона не дає йому можливості спілкуватися, отримувати інформацію, розмовляти зі своїми соратниками, друзями. Вона пропонує йому лише шити брезентові рукавиці. Це те в мініатюрі, що сьогодні робить влада з державою та народом — тільки працювати, у страху, мовчанні та рабській покорі. Жодним чином не думати, в якому ти світі живеш, а лише мовчати у рабській покорі, не звертати уваги на те, що робить сьогодні влада", - розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко і Луценку пророчать близьку волю

"Ці рукавиці — символ звернення Луценка до українського народу, який зараз перебуває у процесі вибору, - додала Ірина Луценко. - Ми поставили штамп на цих рукавицях від Луценка, на якому написано "Україна в твоїх руках". Луценко звертається до людей: "Думай про себе, думай про своїх дітей, про те, в якій державі ти живеш". Луценко закликає: "Вдягни ці рукавиці і зроби цю важку працю за себе. Бо Україна зараз саме в твоїх руках. Вибери між сьогоднішньою владою і демократією, бо іншого шляху немає".

Зараз ви читаєте новину «"Україна в твоїх руках" - пошиті Луценком рукавиці роздаватимуть людям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути