субота, 04 вересня 2010 11:06

Україна та Гонконг скасували візи

Україна та Гонконг скасували візи

Кабінет міністрів України та уряд САР Сянган (Гонконг) КНР підписали угоду про взаємне скасування віз.

Вона була підписана у присутності президента України Віктора Януковича та глави адміністрації САР Сянган Дональда Цанга в низці інших двосторонніх документів.

Як зазначає прес-служба президента, взаємне скасування віз запроваджується вже з 4 листопада поточного року - через 2 місяці після підписання, що передбачено відповідним пунктом у самій угоді. Ця угода не потребує ратифікації парламентом.

Крім того, у Гонконзі підписано угоду між Державною митною службою України та Департаментом митних зборів та акцизів САР Сянган (Гонконг) про співпрацю і взаємну адміністративну допомогу в митних справах.

Під час зустрічі з Цангом Янукович наголосив, що його візит до Китаю присвячений відкриттю нових можливостей для динамічного розвитку відносин між Україною та КНР - і особливе місце у цьому контексті українська сторона приділяє Спеціальному адміністративному району Сянган (Гонконг).

Зараз ви читаєте новину «Україна та Гонконг скасували візи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути