вівторок, 04 листопада 2008 13:59

Україна почала розслідування катастрофи судна "Толстой"

Сьогодні до болгарського міста Варна відбула спеціальна комісія Міністерства транспорту і зв"язку України, яка спільно з комісією з розслідування причин катастрофи судна "Толстой" з 4 по 8 листопада проводитиме розслідування цієї катастрофи.

Про це повідомив сьогодні на брифінгу керівник прес-служби МЗС України Василь Кирилич.

Він зазначив, що болгарська сторона звернулася до України з пропозицією направити до місця катастрофи судна фахівців Міністерства транспорту і зв"язку, які спільно зі створеною комісією з розслідування причин катастрофи провели б розслідування і виявили її причини.

Аварія судна "Толстой", на борту якого було 10 членів екіпажу, сталася 27 вересня у Чорному морі поблизу Болгарії. Вісім членів екіпажу - один громадянин Росії та семеро українців - вважаються зниклими безвісти. Двоє врятованих моряків, громадяни України, 2 жовтня повернулися на Батьківщину.

4 жовтня пошук членів екіпажу суховантажу "Толстой" був припинений.

29 вересня українська сторона заявила, що буде брати спільну участь у розслідуванні морської катастрофи з теплоходом "Толстой", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Україна почала розслідування катастрофи судна "Толстой"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути