Ексклюзиви
вівторок, 28 липня 2009 11:32

Україна отримає всі транші від МВФ – Новицький

Україна отримає всі транші від МВФ – Новицький

"Я думаю, що Україна отримає абсолютно всі транші від МВФ. Ця організація надавала кредити Україні і буде далі це робити за умови, що Україна не використовуватиме ефективні підходи регулювання економікою, а також не проводитиме соціальну політику".

Таку думку висловив заступник директора Інституту світової економіки і міжнародних відносин НАН України Валерій Новицький.

Він також зауважив, що в разі отримання кредиту від МВФ, економічної стабілізації в Україні не станеться.

"Транші до України приходять постійно і кожного разу, коли приходить транш, то з"ясовується, що Україна має непрозору систему розтрачування траншей, і ці кредити не використовуються навіть згідно з тими цілями, які прописані в статуті МВФ. Нічого не міняється. Не відбувається макроекономічна стабілізація в Україні, не відбувається стабілізація валютного ринку", - резюмував Новицький.

Сьогодні на своєму засіданні Міжнародний валютний фонд (МВФ) розгляне питання про надання Україні третього траншу кредиту Фонду.

ІМК
Зараз ви читаєте новину «Україна отримає всі транші від МВФ – Новицький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути