четвер, 25 липня 2013 14:19

Україна не представляє загрози для Америки — Скіпальський

Україна не представляє загрози для Америки — Скіпальський
Олександр Скіпальський. Фото: tsn.ua

Парламенту не варто підтримувати пропозицію "регіонала" Вадима Колесніченка про створення ТСК по виявленню загрози для нацбезпеки країни від шпигунських програм спецслужб США.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав колишній заступник голови СБУ Олександр Скіпальський.

"Це спроба людей антиукраїнського налаштування будь-яким чином вбити клин між Україною та державами, які більш-менш лояльно до неї відносяться. Як для теорії, так і для практики національної безпеки, для майбутнього України Колесніченко робить шкоди більше, аніж усе ЦРУ разом узяте. Насправді загроза виходить із тієї країни, волю якої виконує ця людина, і де отримує нагороди — із Росії. Це єдина держава, яка проводить щодо України розвідувальну підривну діяльність. Бо ми представляємо для неї інтерес як територія, де треба знищити суверенність, і яку приєднати до своїм імперських земель", - зазначив він.

За словами Скіпальського, Україна не представляє загрози для Америки, тому вона не проводить активної ворожої розвідувальної діяльності щодо нас.

Колишній заступник голови СБУ наголосив, що в усьому світі немає людини, яка б могла бути ізольована від зовнішнього впливу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніченко вимагає боротися з американскими спецслужбами

"Рівень технологічних інновацій, користування новітніми досягненнями комп'ютерних мереж, мобільного зв'язку настільки розширені, що проста людина добровільно бере на себе відповідальність за користування технічними засобами, які дозволяють бути поміченим та прослуханим. Не обов'язково прив'язувати сюди спецслужби. Багато власних служб безпеки в банках чи концернах, маючи спеціальні комплекси, можуть відслідкувати кожну людину. Це розплата за технологічні зручності", - додав колишній заступник голови СБУ.

Нагадаємо, вчора, 24 липня, народний депутат Вадим Колесніченко запропонував створити тимчасову слідчу комісію (ТСК), яка повинна виявляти загрози для нацбезпеки країни від шпигунських програм спецслужб США.

Зараз ви читаєте новину «Україна не представляє загрози для Америки — Скіпальський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути