вівторок, 23 серпня 2022 21:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Україна не має жодного стосунку до знищення пропагандистки Дугіної – Зеленський

Україна не має жодного стосунку до знищення пропагандистки Дугіної – Зеленський
Зеленський: Дугіна Україні не цікава. Фото: president.gov.ua

Україна не має жодного відношення до смерті дочки одіозного російського пропагандиста, ідеолога "русского міра" Олександра Дугіна - Дар'ї Дугіної.

Україну не цікавить ані Дугіна, ані її загибель, заявив президент України Володимир Зеленський під час пресконференції в рамках "Кримської платформи", передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацгвардія висміяла розкриття вбивства Дугіної і записала до своїх лав російських пропагандистів

Коментуючи різноманітні звинувачення Росії у тому, що Україна начебто приклала руки до вбивства Дугіної, Зеленський заявив, що Дугіна Україну жодним чином ніколи не цікавила.

"Це точно не наша відповідальність. Це не громадянка нашої держави. Нас вона не цікавить. І вона не перебуває на території України", - коротко прокоментував він це питання.

Тим часом Державний департамент США прокоментував вбивство Дугіної. Хоча США засуджують загибель мирних громадян, де б вона не сталася, у Бучі, або у Москві, Вашингтон вважає, що Україна не причетна до смерті Дугіної.

Секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи вбивство росіянки, зазначив, що в української розвідки є більш важливі завдання, аніж полювання за маловідомою російською пропагандисткою. Він вважає знищення Дугіної прелюдією до терактів з масовими жертвами, за допомогою яких ФСБ Росії хоче розпалити "народну підтримку" війни в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Україна не має жодного стосунку до знищення пропагандистки Дугіної – Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути