субота, 08 березня 2008 10:56

Україна насварила Росію через Грузію

Україна насварила Росію через Грузію
МЗС України висловлює стурбованість у зв"язку з виходом Російської Федерації з рішення Ради глав держав СНД "Про заходи у врегулюванні конфліктів в Абхазії, Грузія".

У заяві МЗС зазначається, що про відповідне рішення Росії 7 березня поінформував держави-учасниці Співдружності виконавчий комітет СНД.

"МЗС України висловлює серйозну стурбованість фактом виходу РФ зі згаданого Рішення, яке, зокрема, зобов"язує не підтримувати сепаратистські режими, а також офіційні контакти з їх представниками", - йдеться в заяві.

Такий крок, підкреслює МЗС, не сприятиме подальшому врегулюванню конфлікту в Абхазії, "спрямований на руйнування єдиного існуючого механізму забезпечення стабільності в регіоні, може стати причиною виникнення додаткових загроз".

"Цей крок також негативно позначиться на перспективах СНД, співпраці між її державами-учасницями, врегулюванні "заморожених" конфліктів на пострадянському просторі та європейському континенті в цілому", - йдеться в заяві, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Україна насварила Росію через Грузію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути