пʼятниця, 20 вересня 2013 19:40

Україна може бути з Європою та не сваритися з Росією - Білл Клінтон

Україна може бути з Європою та не сваритися з Росією - Білл Клінтон
Білл Клінтон. Фото: mors.sibnet.ru

Україна може підписати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом і зберегти партнерські відносини з Російською Федерацією , вважає 42-й президент США ( 1993-2001 ) Білл Клінтон.

"Я думаю , що ви можете чудово існувати з Росією і бути в асоціації з Євросоюзом або бути членом Євросоюзу. У вашій історії були хороші приклади взаємодії і з тієї, і з іншою стороною " , - сказав колишній американський лідер під час дискусії " Завтрашній світ очима творців сьогоднішнього дня " на 10- й щорічній зустрічі YES " Україна і світ в епоху змін : фактори успіху "у п'ятницю в Лівадійському палаці в Криму.

Зі свого боку , 73-й прем'єр -міністр Великобританії ( 1997-2007 ) Тоні Блер заявив , що Україна - країна " разючого потенціалу : в ??економіці , географії , орієнтована на Європу у своєму мисленні " .

"Я сподіваюся , ви можете звести все це воєдино. Я згоден з президентом Клінтоном : ми будемо з вами , і ми допоможемо вам на цьому шляху. Певні проблеми доведеться подолати на шляху до Угоди про асоціацію. Я б хотів , щоб вона була підписана , і перед вами відкрилися двері в майбутнє " , - зазначив екс -прем'єр Великобританії .

Зараз ви читаєте новину «Україна може бути з Європою та не сваритися з Росією - Білл Клінтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути