Ексклюзиви
середа, 19 березня 2014 13:02

Україна має звернутися до НАТО і розірвати дипломатичні стосунки з РФ - Балога

Україна має звернутися до НАТО і розірвати дипломатичні стосунки з РФ - Балога

Президент РФ Володимир Путін прямим текстом висунув Україні територіальні претензії і готовий анексувати не лише Крим, але і всю територію нашої держави. У цій ситуації влада має діяти невідкладно і приймати рішення, які дозволять зберегти суверенітет та цілісність держави.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написав народний депутат України Віктор Балога.

Він звернувся з листом до керівників парламетських фракцій і депутатських груп (крім КПУ, яка живе інтересами агресора).

Нардеп наполягає на тому, що Рада має невідкладно ухвалити такі законодавчі акти: зміни до Закону "Про засади внутрішньої і зовнішньої політики" (№ 4354, внесений народними депутатами Б.Тарасюком, В.Королюком, О.Чорноволенком), що передбачає інтеграцію України в євроатлантичний безпековий простір; проект Постанови "Про внесення змін до Стратегії національної безпеки України" (№ 4488, внесений народним депутатом В.Балогою), що зобов'язує Президента внести зміни до Стратегії національної безпеки та воєнної доктрини України, які передбачать приєднання України до європейської та євроатлантичної системи безпеки,формування умов для вступу України в НАТО, участь у безпекових програмах ЄС та ОБСЄ; проект Закону "Про денонсацію Угоди між Україною та РФ з питань перебування Чорноморського флоту РФ на території України" (№0003, внесений народним депутатом В.Яворівським); проект Постанови щодо першочергових заходів у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації (№4465, внесений народним депутатом О.Ляшком), який зобов'язує Президента подати заявку на членство в ЄС, провести загальну мобілізацію, звернутися до країн-членів НАТО щодо надання допомоги у вигляді сучасної військової техніки та озброєнь та розірвати дипломатичні стосунки з РФ.

Зараз ви читаєте новину «Україна має звернутися до НАТО і розірвати дипломатичні стосунки з РФ - Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути