неділя, 16 вересня 2012 07:41

Українській владі ніколи бавитися у риторику – політолог

Українській владі ніколи бавитися у риторику – політолог
obozrevatel.com

Президент Віктор Янукович давно вже не реагує на символічні "Езопові сигнали".

Так Gazeta.ua політолог Володимир Цибулько прокоментував ігнорування з боку екс-держсекретаря США Кондолізи Райс українського Глави держави.

"Зараз перед Віктором Януковичем стоять значно тяжчі лобові завдання для розв'язання, аніж реакція на такі сигнали. Вони найменше стосуються якості демократії в Україні. Загроза економічних катаклізмів в ієрархії викликів, на які має дати відповідь  українська влада, важливіша. Ми бачили виток загострення на фінансовому ринку. Зараз виклики енергетичні, є питання по соціальному становищу. Це великий комплекс, який настільки забирає увагу та силу у нашої влади, що бавитися у риторику їм ніколи", - зауважив експерт.

"У Януковича є впевненість в тому, що коли він покращить стан української економіки, паралельно з цим отримає місце в світовій ієрархії для цілої країни і відвоює повагу до себе, як до сильного лідера. Якщо це йому вдасться, і така його егоцентрична поведінка принесе успіх, то багато ганебних моментів йому пробачать. Якщо ні – неувага до натяків та сигналів з боку світових лідерів буде розцінена, як його політична непрофесійність", - наголосив Цибулько.

За його словами, вчасне реагування Януковича на натяки з боку світових діячів могли б врятувати його від політичного краху.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Українській владі ніколи бавитися у риторику – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути