середа, 03 жовтня 2012 11:00

"Українські землі підуть з молотка" - комуністи просять людей не продавати землю іноземцям

"Українські землі підуть з молотка" - комуністи просять людей не продавати землю іноземцям
Марина Перестенко каже, що Україна може втратити свою продовольчу безпеку. Фото: politrada.com

В результаті прийнятого Верховною Радою закону, який дозволить продавати землю несільськогосподарського призначення іноземним громадянам, Україна втратить свою державність.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповіла член парламентського комітету аграрної політики та земельних відносин, комуністка Марина Перестенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада дозволила продавати іноземцям українську землю

"Наслідки абсолютно очевидні, і ми про це говоримо при кожній можливості. Ми застерігаємо, що продаж української землі, це взагалі останнє, що можна було припустити навіть в найстрашнішому сні. Це втрата не тільки державності України, але і продовольчої безпеки, втрата територій. Та земля, яку придбають іноземні громадяни, перестане бути власністю України. Тут цілий ланцюжок непередбачуваних і повністю непозитивних для України наслідків", - вважає політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк розповів, як в українців відбиратимуть землю

Перестенко акцентувала, що оскільки у комуністів, які не голосували за цей закон, не вийшло зупинити цей процес, вони закликають людей не піддаватися на вмовляння і не продавати землю.

"Вчора був відставлений мораторій на продаж землі, який ми пропонували. Тому ми переконливо просимо людей не вестися на це і не продавати землю. Тим не менш, ми ж розуміємо, що якщо законом це буде дозволено, то ніхто від цього не буде застрахований. Швидше за все, українські землі підуть з молотка. Ми втратимо це все точно так само, як втратили колись промисловість і виробництво, яке б приносило державі прибуток, давало можливість наповнювати держбюджет і покращувати умови проживання наших громадян", - зазначила нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Українські землі підуть з молотка" - комуністи просять людей не продавати землю іноземцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути